9 tineri intre 16 si 23 de ani, gasca de hotii la Dudestii Noi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.02.2015 16:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

9 tineri cu varste intre 16 şi 23 de ani sunt cercetaţi de poliţişti, fiind banuiţi de sustragerea a 300 de litri de combustibil şi alte bunuri, din anexa unei locuinţe.

In urma investigaţiilor efectuate, pe 11 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sanandrei au identificat 9 tineri banuiţi de comiterea a doua fapte de furt din anexa unei locuinţe, din localitatea Dudeştii Noi.
Din cercetari a reieşit ca, in cursul nopţii de 07 spre 08 februarie a.c., banuiţii, cu varste intre 16 şi 23 de ani, ar fi patruns prin escaladarea gardului in curtea unei locuinţe situate pe raza localitaţii Dudeştii Noi, iar dintr-o anexa ar fi sustras 300 de litri de motorina şi mai multe unelte electrice (drujba, flex, bormaşina).

De asemenea, in urmatoarea noapte, tinerii ar fi patruns din nou in anexa locuinţei, de unde ar fi sustras unelte şi obiecte din fier.
Toate bunurile ar fi fost valorificate de cei in cauza.
Prejudiciul cauzat este estimat la 3500 de lei.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarşirii infracţiunii de furt calificat, procedandu-se la reţinerea pentru 24 de ore a 4 dintre banuiţi, aceştia fiind introduşi in arestul I.P.J. Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.