Stiri locale din Timisoara

Cele mai bune ştiri din Timişoara, Timiş, Banat şi Regiunea de Vest.
De la politică la cultură, de la economie la administraţie, de la bârfă la realitate.
Spiritul Timişoarei: obiectiv, informat, documentat, echilibrat, analizat, complet.

 
EXCLUSIV. Sotii CEAUSESCU n-au fost EXECUTATI de CRACIUN, pe 25 DECEMBRIE!... Cine a afirmat-o public? Cum au disparut CADAVRELE?...

La 5 ani de la evenimentele din Decembrie 1989, fostul prim-ministru Petre Roman a povestit in revista franceza Paris Match despre dedesubturile operaţiunii ”Eşarfa galbena”, adica despre procesul şi execuţia cuplului Ceauşescu.

 
O relicva a istoriei recente a Berlinului si un depozitar al memoriei colective. La Timisoara...

Asociaţia Diplomatic Art, in colaborare cu Centrul Cultural German din Timişoara, va invita la expoziţia de fotografie Berlin Brigade, semnata de antropologul american Mike Terry, rezident in Germania.

 
„Fuck corruption” – noul strigăt de luptă al industriei anticorupţie

Din oraşul Micii Sirene, peste 1200 de experţi, practicieni şi oficiali internaţionali au cautat strategii de combatere a Marii Corupţii. Bilanţul? Multa retorica, sloganuri goale de conţinut şi zero soluţii.

 
1538 km pe urmele colonistilor stabiliti in BANATUL ISTORIC, intre ACASA si DEZRADACINARE...

Expoziţie de fotografie digitala, video, print digital, instalaţie, grafica, la Galeria Pygmalion, in perioada 13 – 30 septembrie 2018. Vernisaj: 13 septembrie 2018, ora 18.00

 
Incep probele la rece!... COLTERM vrea sa furnizeze INCALZIRE de la 1 OCTOMBRIE in TIMISOARA...

COLTERM S.A. anunta ca, incepand cu data de 10 septembrie pana in 30 septembrie, se vor efectua, etapizat, probele la rece

 
Presedintele Tribunalului Timis: Peste cativa ani, nu multi, ROMANIA va semana cu un URIAS CIMITIR...

Declaraţia Zilei cu Adriana Stoicescu, Presedintele Tribunalului Timis

 
LOCURI de MUNCA in judetul TIMIS. Vezi care sunt!

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
MEDICII din TIMISOARA au extirpat o TUMORA din circulatia sanguina intr-o interventie chirurgicala in PREMIERA MEDICALA NATIONALA

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţa „Pius Brinzeu” a marcat o noua premiera medicala naţionala pe Clinica de Chirurgie Vasculara in colaborare cu Clinica de Radiologie.

 
BARBAT de 65 de ani, dat DISPARUT in judetul TIMIS. A plecat cu animalele la pasune si nu s-a mai intors...

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza verificari in vederea depistarii unui barbat, de 65 de ani

 
Cele mai cautate SPECIALIZARI la UNIVERSITATEA de VEST din TIMISOARA au fost MATEMATICA INFORMATICA, PSIHOLOGIE si INFORMATICA...

Admiterea la Universitatea de Vest din Timişoara, in cifre. Universitatea a inmatriculat in anul I de studiu aproape 3400 de tineri.

 
47 de cazuri cu 254 de MIGRANTI ILEGALI la FRONTIERA de VEST. Irak, Iran, Siria, Afganistan, Kosovo...

Din totalul migrantilor depistaţi la frontiera cu Serbia, cele mai multe cazuri s-au inregistrat la sectoarele politiei de frontiera Oraviţa, Moraviţa şi Cruceni.

 
1405 LOCURI de MUNCA in judetul TIMIS. Vezi care sunt!

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.