SCANDAL cu FOCURI de ARMA langa CARANSEBES. SIBIENI ATACATI la miezul zilei de niste LOCALNICI!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.03.2017 14:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii din Caransebeş efectueaza cercetari faţa de trei persoane din Buchin şi una din Sibiu, implicate sambata, 25 martie, intr-un scandal pe raza localitaţii Petroşniţa.
Poliţiştii au continuat cercetarile in acest caz, efectuand cinci percheziţii domiciliare la imobilele persoanelor din Buchin. Au fost ridicate 12 cartuşe cu glonţ, un cartuş cu bila, un tub cartuş percutat, obiecte vestimentare ce aveau aplicate sisteme antifurt, o motocicleta ce figureaza ca fiind sustrasa, dar şi cantitatea de 17,6 kg de fruze de tutun uscate.

Sambata, 25 martie a.c., in jurul orei 14.00, poliţiştii din Bucoşniţa au fost sesizaţi prin apel la 112 despre un scandal ce a avut loc pe raza localitaţii Petroşniţa.
In urma cercetarilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit ca sambata, 25 martie a.c., in jurul orei 13.30, intre trei barbaţi din judeţul Sibiu, aflaţi pe raza localitaţii Petroşniţa, cu doua autoutilitare, şi alţi trei barbaţi din Buchin a izbucnit un scandal, pe fondul neinţelegerilor privind achiziţionarea de miei.

In timpul altercaţiei, au fost lovite oglinzile retrovizoare, geamul lateral-stanga şi bara din faţa a unei autoutilitare. De asemenea, au fost executate trei focuri de arma cu un pistol neletal, inspre cele doua autoutilitare ale sibienilor, fara a produce vatamari corporale vreunei persoane.

S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, distrugere, deţinerea sau portul fara drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizarii, uz de arma neletala din categoria supusa autorizarii, fara drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii caraşeni au continuat cercetarile in acest caz.
Astfel, duminica, 26 martie a.c., in baza autorizaţiilor de percheziţie emise, poliţiştii de ordine publica, de investigaţii criminale, cei din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurala Caransebeş, impreuna cu poliţişti specializaţi in arme, explozivi şi substanţe periculoase, au efectuat cinci percheziţii domiciliare la imobilele celor trei barbaţi din Buchin.

Cu aceasta ocazie, au fost ridicate 12 cartuşe cu glonţ, nepercutate, un cartuş nepercutat cu bila, un tub cartuş percutat, şase articole vestimentare care aveau montate sisteme antifurt, o motocicleta care figureaza in bazele de date ca fiind sustrasa din Italia, dar şi cantitatea de 17,6 kg de frunze de tutun uscate.
Poliţiştii au extins urmarirea penala, efectuand cercetari cu privire la savarşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinerea in afara antrepozitului fiscal a peste 1 kg de tutun de fumat şi tainuire.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.