A cantat pe strazile din PRAGA si AUSTRALIA. Unul dintre cei mai talentati MUZICIENI cehi vine si la TIMISOARA... VIDEO

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.03.2017 09:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Editia a 5-a a festivalului Soundczech vine intr-un pub din Timişoara, pe scena urmand sa evolueze Thom Artway, unul dintre cei mai tineri şi talentaţi muzicieni cehi.

Thom Artway (numele de scena al lui Tomáš Macek) este un tanar cantaret, compozitor şi chitarist ceh.

Piesele sale sunt interpretate in limba engleza, iar genurile abordate variaza de la folk, la pop şi rock, el inspirat fiind de trupe şi interpreţi precum Damien Rice, Coldplay şi Mumford and Sons.
Nascut intr-un oraşel din regiunea Moravia, Cehia, Thom şi-a descoperit pasiunea pentru muzica cu mulţi ani in urma.
Dupa o serie de intervenţii pe scena underground a Cehiei, Thom a decis sa-şi urmeze visul de a calatori şi a canta pentru oameni, retragandu-se din lumina reflectoarelor şi dedicandu-se interpretarii libere pe strazile din Praga, continuand mai apoi la multe mile departare, in Australia.

Inarmat cu un ghiozdan, o chitara şi multa pasiune, Thom a trait timp de 5 luni la Sydney, Melbourne şi in Noua Zeelanda.
Intors apoi in Cehia, Thom a inceput sa caştige din ce in ce mai multa popularitate, colaborand cu artişti locali, şi debutand cu primul sau album primit cu succes, el fiind recunoscut ca unul dintre cei mai tineri şi talentaţi muzicieni cehi.

Cea de-a cincea ediţie a festivalului Soundczech va avea loc intre 5 şi 8 aprilie 2017 la Ramnicu Valcea, Craiova, Timişoara şi Drobeta-Turnu Severin.
Thom Artway va canta pe 7 aprilie, ora 21:00, la Aethernativ, la Timişoara, intrarea fiind libera, intr-un eveniment organizat de Centrul Ceh.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.