A furat pasta de dinti de ... 1.300 lei!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.03.2012 10:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Reşiţa - Vineri, 9 martie a.c, în jurul orei 16, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat de către agenţii de pază dintr-un supermarket, despre faptul că o persoană a sustras produse din magazin.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde în urma verificărilor l-au identificat pe B.I., în vârstă de 18 ani, din jud. Timiş, care profitând de neatenţia personalului a sustras 72 buc. produse cosmetice (23 buc. pastă dinţi 'Parodontax' classic; 30 buc. pastă dinţi 'Parodontax' fluoride; 17 buc. pastă dinţi 'Parodontax' gentle; 1 buc. pastă dinţi 'sensodyne'; 1 buc. gel de păr 'Taft' classic;) pe care le-a ascuns rucsac. După ce acesta a reuşit să treacă de casa de marcat, a fost oprit de agenţii de pază ai supermarketului, care au observat neregula, sesizând imediat jandarmii.

În urma celor constatate, jandarmii cărăşeni au întocmit celui în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de 'furt calificat', dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul în valoare de 1.389,78 lei fiind recuperat şi predat reprezentantului supermarketului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.