A intrat zidul in ... mopedul lui

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.09.2012 13:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 25.09.2012, în jurul orei 08.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe strada Bogdăneştilor.
Deplasându-se la faţa locului au constatat că N. Luminiţa, de 40 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar când a efectuat virajul stânga pentru a pătrunde pe strada Suceava, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete, intrând în coliziune cu aceasta.
În urma impactului puternic conducătorul motocicletei R. Alexandru, de 24 de ani, din Timişoara, s-a ales doar cu răni grave, datorită faptului că purta cască de protecţie pe timpul deplasării.
Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
*În jurul orei 18.00, U.R. Tiberiu, de 35 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada Oglinzilor, iar la intersecţia cu strada Orion, nu a nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete, intrând în coliziune cu aceasta.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului N. S. Beniamin, de 19 ani, din Timişoara, care nu purta cască de protecţie pe timpul deplasării.
Din verificările efectuate poliţiştii au constatat că N. S. Beniamin, avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 06-09-2012.
*În aceeaşi zi, la ora 23.45, D.F.Gheorghe, de 36 de ani, din localitatea Bodo, judeţul Timiş, a condus un moped pe strada Ion Luca Caragiale, din Lugoj, unde din cauza faptului că nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul mopedului, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu zidul unui imobil.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului de moped, întrucât nu purta cască de protecţie pe timpul deplasării.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.