A plecat englez si s-a intors italian

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.10.2012 13:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cenad - Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat pentru a doua oră în decurs de 3 luni, o persoană din România care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals.

Aseară, în jurul orei 21, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, cetăţeanul român Bogdan L., în vârstă de 24 ani, s-a prezentat la volanul unui autoturism marca „Audi”, înmatriculat în România.
După efectuarea formalităţilor de frontieră, lucrătorii i-au solicitat bărbatului să prezinte la control şi permisul de conducere.
Bărbatul a prezentat un permis de conducere italienesc.
Astfel, în urma cercetărilor efectuate cu aparatura din dotare asupra documentului prezentat s-a stabilit că acesta este fals total. Au fost efectuate verificări în baza de date de unde a rezultat faptul că persoana în cauză nu este şi nu a fost niciodată posesorul unui permis de conducere, precum şi faptul că în 29.07.2012, tânărul a mai fost depistat tot la PTF Cenad cu un permis englezesc fals total.
Bogdan L. a declarat în cadrul primelor cercetări că a obţinut permisul de conducere fals de la o persoană necunoscută în Italia, contra sumei de 2000 euro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.