A scazut numarul FIRMELOR ELIGIBILE pentru TOPUL FIRMELOR din judetul TIMIS. Dar UNIVERSITATILE de STAT tot vor primi PREMII de EXCELENTA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.10.2017 12:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza cea de-a 24-a ediţie a Galei Excelenţei in Afaceri - Topul Firmelor din Judeţul Timiş pentru 2016, in data de 27 octombrie 2017, eveniment devenit unul de referinta in vestul Romaniei, cartea de vizita a succesului şi performanţei in afaceri.

Topurile judeţene sunt organizate de catre camerele de comerţ teritoriale, pe baza unei metodologii unice şi unitare la nivel naţional.
Pentru realizarea clasamentului, se prelucreaza numai bilanturile depuse in termenul legal la Ministerul Finantelor Publice.
Condiţiile de eligibilitate sunt stabilite conform legii.
In top sunt admise entitaţile care sunt comercianţi şi indeplinesc simultan cateva condiţii cu privire la datele de bilanţ: profit din exploatare pozitiva şi cifra de afaceri de minim 100.000 de lei in cazul microintreprinderilor şi minim 250.000 de lei, in cazul celorlalte entitaţi.

Topurile judetene sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultura, Silvicultura, Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) şi 5 clase de marime.

Clasamentul judetean contine primele 10 firme pentru fiecare domeniu, grupa de activitate si clasa de marime a intreprinderii, determinate prin ordonarea descrescatoare a punctajului.

Firmele membre ale CCIAT cu cotizaţia la zi primesc o bonificaţie de 10% din punctajul total.

Clasamentul Topului Firmelor din Judeţul Timiş pentru anul 2016 reuneşte 8.510 firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un numar de 28.764 care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut.

Dintre acestea, vor fi evidentiate 1.767 firme care au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III, structurate pe domenii, grupe de activitate si clase de marime.

Totodata, 110 firme clasate pe primele trei locuri in ultimii şapte ani, vor fi distinse cu Trofeul de Excelenta.

Aflat la cea de-a 9-a editie, Topul Institutiilor de Invatamant Superior consfinteste locul pe care universitatile de stat timişene le detin in elita invatamantului academic romanesc.
Ca in fiecare an, CCIA Timiş acorda premii speciale pentru realizari de excepţie.
Topul Firmelor din Judeţul Timiş reuneşte anual peste 800 de participanti – reprezentanti de marca ai mediului de afaceri, oficiali ai administraţiei publice, reprezentanţi ai mediului diplomatic, asociatii de afaceri, camere de comerţ din strainatate, magistraţi, profesori universitari, oameni de arta şi cultura, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis, mass media.
Participantii la eveniment se vor bucura de momente artistice de exceptie – intermezzo-uri muzicale şi concertul extraordinar Mircea Baniciu şi PASAREA COLIBRI.

Clasamentul Topul Firmelor din Judeţul Timiş pentru anul 2015 a reunit 8.554 de firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate din 28.567 de firme care au depus bilanţul contabil. Dintre acestea, au fost evidentiate 1.743 firme care au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.