A venit IARNA si GERUL. 321 de UTILAJE asteapta ZAPADA in BANAT. Unde se poate injura daca ramai INZAPEZIT?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.11.2017 10:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara este pregatita de interventie in caz de  necesitate, conform  normativelor tehnice si a legislatiei in vigoare.

In bazele de deszapezire din zona de vest a tarii sunt gata de interventie 35 de autoutilaje de deszapezire proprii si 286 de autoutilaje inchiriate.
De asemenea, sunt asigurate stocurile de material antiderapant, respectiv 20 850 tone de sare  si 243 tone de clorura de calciu.

De asemenea, D.R.D.P. Timisoara asigura permanenta la sediul regional, precum si la sediile  sectiilor de drumuri si la bazele de deszapezire, cu personal de specialitate care va coordona  interventia autoutilajelor.
Drumarii vor fi la dispozitia utilizatorilor drumurilor nationale din regiunea de vest a tarii  si pentru informatii referitoare la starea retelei de drumuri si a evenimentelor produse in  trafic, din aria de competenta, respectiv judetele - Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara si  partial-Gorj, Alba, Mehedinti.

Informatii despre starea drumurilor din vestul tarii pot fi obtinute de la Dispeceratul  D.R.D.P.Timisoara, telefon- 0256/246 620, de la Dispeceratul Companiei Nationale de  Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., telefon  021/264.33.33 sau  021/9360, precum si de  pe paginile drdptm.ro, cnadnr.ro,dar şi pe pagina de facebook DRDP.Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.