A venit toamna. Mai fura si tu ceva...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.09.2013 10:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii au identificat o femeie de 29 de ani, suspectată de furtul unei genţi dintr-o societate comercială.
La data de 15 septembrie, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială situată pe strada Behelei, iar la un moment dat, profitând de neatenţia angajatului, au sustras geanta din material textil a acestuia, care se afla sub pult, în interior având 100 de euro, 900 de lei, acte personale şi carduri bancare.
În urma investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea Anişoarei A., de 29 de ani, din Timişoara, suspectată de comiterea faptei.
Totodată, poliţiştii au recuperat geanta, actele personale şi cardurile bancare ale păgubitului.
***
În cursul zilei de ieri, poliţiştii Postului Variaş au identificat doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, suspectaţi că ar fi sustras două biciclete de pe raza municipiului Timişoara.
La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Variaş au identificat, pe raza localităţii Gelu, doi bărbaţi despre care există suspiciuni că ar fi sustras două biciclete.
T. Cosmin, de 18 ani, din comuna Variaş şi S. Elvis, de 18 ani, din Timişoara, au fost identificaţi de poliţişti, pe raza localităţii Gelu, în timp ce se deplasau cu două biciclete.
Fiind întrebaţi de către poliţişti despre provenienţa celor două biciclete, tinerii au declarat că au sustras cele două biciclete, în noaptea de 16 spre 17 septembrie a.c., din casa scării unui imobil situat pe raza municipiului Timişoara.
***
Poliţiştii timişeni au depistat, în cursul zilei de ieri, un bărbat, de 29 de ani, în timp ce transporta 36 de metri cubi material lemnos fără documente de provenienţă.
La data de  17 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice au oprit pentru control pe, raza localităţii Margina, un autotren care transporta material lemnos.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul S. Nicolae, de 29 ani, din comuna Dumbrava, judeţul Timiş, transporta 36 de metri cubi material lemnos, de esenţă tei, fără a avea asupra sa documente de provenienţă şi de transport.
Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos (110 bucăţi buşteni) a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Coşava.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.