Accident biciclist cu fuga de la locul faptei. Autorul a fost fotografiat!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.07.2013 19:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a unui tânăr, care a accidentat pe trecerea de pietoni un bărbat, după care a părăsit locul accidentului.
La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 13.30, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Amurgului, din Timişoara.
Deplasându-se la faţa locului, au constatat că F. Sorin, de 43 de ani, din Timişoara a fost accidentat în timp ce era angajat în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal (pe lângă bicicletă), de către un tânăr care se deplasa cu bicicleta dinspre Calea Aradului spre strada Divizia 9 Cavalerie.
În momentul sosirii poliţiştilor la faţa locului, tânărul nu mai era prezent.
Persoana vătămată a reuşit să-l fotografieze atât pe el, cât şi bicicleta, cu ajutorul telefonului mobil, fotografiile fiind puse la dispoziţia poliţiştilor.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.