ACCIDENT RUTIER cu 2 MORTI si mai multi raniti. Si inca un accident cu 2 POLITISTE ranite...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.03.2018 00:03 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In data de 28 martie 2018, in jurul orei 15.00, pe DN 58B, intre Maureni şi Gherteniş, la km 37+110 m, a avut loc un accident rutier cu urmari foarte grave.
Din verificarile poliţiştilor a rezultat ca şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Timişoara spre Bocşa, intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta pe sensul sau de deplasare, marcata şi semnalizata corespunzator, a patruns pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism care circula regulamentar, pe care l-a aruncat in afara parţii carosabile, dupa care a lovit o autoutilitara.
In urma accidentului, a rezultat decesul conducatorului auto, in varsta de 60 de ani, al pasagerului din dreapta faţa, in varsta de 82 de ani, şi ranirea uşoara a pasagerei aflate pe bancheta din spate, in varsta de 42 de ani, toţi trei din Reşiţa, persoane aflate in autoturismul care circula regulamentar, pe sensul sau de mers, precum şi ranirea grava a conducatorului autoturismului care a patruns pe contrasens, in varsta de 68 de ani, cu domiciliul in Germania.
In acest caz, in continuare se desfaşoara cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunilor de ucidere din culpa şi vatamare corporala din culpa.

In incercarea de a ajunge in cel mai scurt timp la locul accidentului grav care a avut loc pe DN 58B in urma caruia şi-au pierdut viaţa doua persoane, iar alte doua au fost grav ranite, o autospeciala a poliţiei care circula in regim prioritar, cu semnalele acustice şi luminoase in funcţiune, a fost implicata, la ieşirea din Gherteniş catre Maureni, intr-un alt accident rutier.
In timp ce a iniţiat manevra de depaşire a unui ansamblu de vehicule, conducatorul autospecialei de poliţie a observat ca din sens invers se apropie un alt autovehicul, a franat şi a incercat sa revina pe sensul sau de mers, moment in care a intrat in coliziune cu partea din spate a ansamblului de vehicule.
In urma accidentului rutier a rezultat ranirea uşoara a doua poliţiste, in varsta de 32 de ani, respectiv 24 de ani.
In acest caz se desfaşoara cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunii de vatamare corporala din culpa.

Un alt echipaj de poliţie a ajuns imediat la locul primului accident rutier şi a acţionat in vederea salvarii victimelor şi a efectuarii cercetarii la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor in care s-a produs.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.