Accidenteaza-te linistit! Are cine sa te descarcereze...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.07.2013 17:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Etapa zonală a competiţiei naţionale de descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat s-a încheiat cu premierea celor mai buni descarceratori din zona de vest a ţării: pomperii timişeni, care merg mai departe la faza naţională.
Echipaţi în ţinutele de intervenţie şi acţionând cu precizie şi profesionalism, întocmai ca într-o situaţie reală, pomperii din Timiş, Arad, Alba, Caraş Severin şi Hundeoara s-au întrecut pe parcursul celor două probe, descarcerarea din vehicule şi acordarea primului ajutor calificat, în ciuda soarelui dogoritor şi a temperaturilor ridicate.
După cele două zile de competiţie, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă BANAT al judeţului Timiş au demonstrat că sunt cei mai buni descarceratori din vestul ţării, prin îndemânarea şi rapiditatea cu care au intervenit, dar şi prin respectarea cu stricteţe a tehnicilor specifice descarcerării şi acordării primului ajutor calificat în situaţii de urgenţă.
La diferenţă foarte mică de pompierii timişeni, s-a calificat echipajul din Alba, urmat de cel al judeţului Hunedoara.
În continuare, pompierii timişeni se vor antrena pentru faza naţională a competiţiei, care va avea loc în luna septembrie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.