ACTIUNI pentru COMBATEREA CONTRABANDEI la POLITIA TIMIS - 130... In acelasi timp, la POLITIA CLUJ - 2167!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.09.2017 12:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

InfoCons a realizat Campania Nationala “Stop contrabandei! Ia atitudine!”, in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, Politia de Frontiera Romana si Ministerul Finantelor Publice.
In cadrul campaniei, a fost realizat un studiu la nivel national cu privire la actiunile de prevenire pentru combaterea contrabandei realizate, cazurile de infractiune de contrabanda identificate, tipurile de obiecte ce au facut obiectul contrabandei, dosarele penale inregistrate.

In anul 2016, Inspectoratul Judetean de Politie Timis a realizat/identificat/constatat urmatoarele in domeniul contrabandei:
# 130 de actiuni de prevenire pentru combatarea contrabandei realizate, mai putin cu 25 actiuni fata de media actiunilor realizate de catre toate Inspectoratele Judetene de Politie la nivel national;
# 193 cazuri de infractiuni de contrabanda identificate, mai mult cu 117 cazuri fata de media cazurilor identificate de catre toate Inspectoratele Judetene de Politie la nivel national;
# 193 dosare penale de contrabanda inregistrate, mai mult cu 129 de dosare inregistrate fata de media dosarelor inregistrate de catre toate Inspectoratele Judetene de Politie la nivel national.
Din totalul dosarelor, ce se aflau inregistrate la nivelul anului 2016, 78 dosare au fost finalizate si 115 au ramas in lucru.

Cele mai putine actiuni de prevenire pentru combaterea contrabandei au fost realizate de catre Inspectoratul Judetean de Politie Bacau - o actiune, iar cele mai multe actiuni au fost realizate de catre Inspectoratul Judetean de Politie Cluj - 2167 actiuni.

Cele mai putine dosare penale de contrabanda au fost inregistrate la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov – 3 dosare, iar cele mai multe dosare penale de contrabanda au fost inregistrate la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – 320 dosare.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.