Actorul Eugen Cristea revine pe scena pe care a debutat in 1976

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.04.2015 18:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Dupa  succesul cu ”Avarul”, care s-a jucat cu sala arhiplina  şi a fost frenetic aplaudat la Teatrul Naţional Timişoara,  actorul Eugen Cristea revine pe scena pe care a debutat in 1976, cu un nou spectacol-eveniment: comedia ”D'ale carnavalului” de I.L.Caragiale, in regia lui Daniel Niţoi.  
Premiera timişoreana a spectacolului va avea loc marţi, 5 mai 2015, de la ora 19, pe scena Teatrului Naţional Timişoara.

”Sunt foarte bucuros sa dedic premiera aceasta publicului din oraşul de care ma leaga, pentru totdeauna, nostalgiile debutului şi ale anilor tineri de teatru. Sunt convins ca  spectatorii timişoreni, cu  spiritul critic şi  gustul lor teatral educat,   vor savura din plin spectacolul,  caci am respectat nu doar litera, ci, mai ales, spiritul comediei lui Caragiale. Traim in plin <<carnaval>> politic, social, mediatic, textul lui Nenea Iancu este atat de actual şi de percutant ca nu are nevoie de nicio schimbare, ci doar de fidelitate şi actori potriviţi”, declara vedeta spectacolului.

Alaturi de Eugen Cristea, actorii care alcatuiesc distribuţia  spectacolui sunt Vlad Jipa, Vasile Filipescu, Jean Lemne, Oana Gabriela Draghici, Mirela Hurjui, Isabela Iacupovici, Cornel Mihalache, Daniel Niţoi, Puiu Iordachescu şi Andrei Racu.
Biletele pentru premiera timişoreana a spectacolului au, pe categorii de loc, preţuri de 50, 60 şi 70 de lei şi s-au pus in vanzare la Agenţia Teatrului Naţional Timişoara şi online, pe eventim.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.