Adelina din Banat, 3 ani inchisoare pentru frauda informatica in Belgia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.01.2016 11:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timisoara au depistat si predat autoritatilor competente o romanca, pe numele careia era emis mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunii de frauda informatica.

Ieri, in jurul orei 00.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul roman Adelina Z., in varsta de 24 de ani, domiciliat pe raza judetului Timis.
Cu ocazia efectuarii controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca femeia figura in bazele de date ca fiind urmarita in vederea arestarii, alerta introdusa de autoritatile din Belgia, in data de 01.06.2015.
Persoana in cauza avea de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani, pentru savarsirea infractiunii de frauda informatica.
Fata de femeia in cauza, politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei, aceasta fiind predata unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.