Administratori arestati pentru evaziune in constructii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.02.2012 18:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Arad - Doi administratori de societăţi comerciale suspectaţi de prejudicierea statului cu 760.000 lei reţinuţi de poliţişti. Cei doi suspecţi au fost arestaţi preventiv,  fiind cercetaţi pentru evaziune fiscală.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad au efectuat o serie de investigaţie, iar în urma acestora au  reţinut doi bărbaţi, administratori ai mai multor societăţi comerciale, din municipiul Arad.

Cei doi administratori sunt suspectaţi de prejudicierea bugetului de stat cu suma totală de 760.000 de lei.

Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că în perioada 2007-2010, cei doi bărbaţi, în vârstă de 31 şi respectiv 47 de ani, în calitate de  administratori a patru societăţi comerciale care au ca obiect de activitate comerţul cu materiale de construcţie, au evidenţiat în mod fictiv şi nereal, diverse  operaţiuni prin care au prejudiciat bugetul de stat cu suma de 760. 000 de lei.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere, iar în cursul acestei zile au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub  aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Magistraţii instanţei competente au emis pe numele celor doi, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.