ADR Vest a trecut la MODERNIZAREA IDENTITATII VIZUALE...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.03.2017 13:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In sala Regele Ferdinand a Primariei Municipiului Arad, a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Vest (CDR Vest), vineri, 10 martie 2017, şedinţa care a fost condusa de Iustin Cionca – in calitate de preşedinte in exerciţiu al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Vest şi preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

In cadrul şedinţei, membrilor CDR Vest le-au fost prezentate stadiile implementarii Programului Operaţional Regional (POR) 2014  - 2020, respectiv a Programului Operaţional Regional 2007 – 2013 - doua programe operaţionale gestionate de Agenţia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) la nivelul Regiunii Vest in calitate de Organism Intermediar.
De asemenea, membrii CDR Vest au fost informaţi cu privire la modernizarea identitaţii vizuale a Agenţiei pentru Dezvoltare Regionala Vest.

ADR Vest a supus aprobarii membrilor CDR Vest urmatoarele documente: rapoartele de activitate ale ADR Vest şi CDR Vest pentru anul 2016, componenţa Consorţiului Regional de Inovare al Regiunii Vest, cuantumul contribuţiilor Consiliilor Judeţene din Regiunea Vest la Fondul pentru Dezvoltare Regionala şi al contribuţiilor pentru funcţionarea birourilor regionale pentru cooperare transfrontaliera din Timişoara şi din Oradea.
De asemenea, ADR Vest a supus aprobarii membrilor CDR Vest bugetul de venituri şi cheltuieli al ADR Vest pentru anul 2017, precum şi actualizarea organigramei mutianuale a ADR Vest.

Consiliul pentru Dezvoltare Regionala Vest este alcatuit din presedintii consiliilor judetene si din cate un reprezentant al fiecarei categorii de consilii locale municipale, orasenesti si comunale din fiecare judet al regiunii. Acest consiliu alege un presedinte si un vicepresedinte, care nu pot fi reprezentanti ai aceluiasi judet. Aceste functii sunt indeplinite, prin rotatie, pentru cate un mandat de un an, de catre presedintii consiliilor judetene.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.