AGENT SEF de POLITIE, raportez! Exact 330.329,14 Lei nu-i pot justifica la AVERE! Am lucrat la PERMISE si INMATRICULARI, sa traiti!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.12.2017 19:03 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Agenţia Naţionala de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, in cuantum de 330.329,14 Lei (aprox. 76.622,37 Euro), intre averea dobandita şi veniturile realizate de catre DRAGOŞ FLORIN ADRIAN, fost funcţionar public cu statut special, agent şef de poliţie, in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Inmatriculari a vehiculelor al judeţului Arad, in perioada exercitarii funcţiei publice.

Avand in vedere cele de mai sus, Agenţia Naţionala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timişoara, in vederea inceperii acţiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite şi veniturile realizate in perioada exercitarii funcţiei de catre DRAGOŞ FLORIN ADRIAN.

Persoana evaluata a fost informata despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiaza (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative. DRAGOŞ FLORIN ADRIAN a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.