Ai ceva de reparat si construit in Timisoara? Foloseste firma de casa a Primariei!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.05.2015 15:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La sediul Centrului Medical de Excelenta din str. Al.Odobescu 1-3, Primaria Timisoara a implementat proiectul “Dezvoltarea unui sistem regional transfrontalier de centre medicale de excelenta pentru imbunatatirea diagnosticului antenatal al malformatiilor fetale in aria Timisoara-Varset”.

Proiectul s-a derulat in perioada 03.04.2013-02.04.2015 (2 ani), iar obiectivul principal al proiectului a constat in dezvoltarea unui sistem regional transfrontalier de centre medicale de excelenta pentru imbunatatirea diagnosticului antenatal al malformatiilor fetale in aria Timisoara -Varset.

Principalele rezultate obtinute prin proiect de catre municipiul Timisoara au fost construirea unui Centru Medical de Excelenta in diagnosticul antenatal al malformatiilor fetale in Timisoara, prin reabilitarea unei cladiri nefunctionale ce avea destinatia de spalatorie, au fost realizate lucrari de executie in valoare totala de aproximativ 590.600 euro, lucrari executate de catre SC Eurowindow SRL şi au fost achizitionate echipamente medicale si mobilier de specialitate in valoare totala de aproximativ. 690.500 euro.
Tot in cadrul proiectului, s-a realizat un raport de cercetare privind frecventa si cauzele malformatiilor fetale in judetul Timis, implementarea unui sistem informatic comun de cercetare si diagnosticare online a malformatiilor fetale, prin cooperare permanenta intre medicii celor doua spitale, precum şi un program comun de instruire a cadrelor medicale in domeniul malformatiilor fetale.

Acum, ca un apendice informaţional, intorcandu-ne la SC Eurowindow SRL, care a executat lucrarile la Centrul Medical de Excelenta, trebuie adaugat un lucru care pare destul de interesant, daca nu chiar curios...
Despre ce este vorba?...
Pai, SC Eurowindow SRL, al carui administrator este unul Petru Petraşcu, este aceeaşi firma care a fost desemnata sa carpeasca Piaţa Iosefin la trei luni dupa de a fost finalizata de firma lui Georgica Cornu.
Şi, ca printr-un facut, tot SC Eurowindow SRL a caştigat şi licitaţiile Primariei Timişoara pentru Clinica de DermatoVenerologie (amenajarea noului sediu de pe strada Daliei, fostul bloc de nefamilişti), dar şi pentru reparaţii şi construcţii la Centrul de zi pentru persoane varstnice Sf. Mihail şi Gavriil din Timişoara, la care se mai adauga tot reparaţii la sali de clasa şi igienizari holuri la Colegiul Tehnic I. Mincu de pe str. Gh.Lazar nr.20, evident tot din Timişoara.
Cate or mai fi, nu se ştie, asta a fost, aşa, la o rasfoire fugara a licitaţiilor.
Cam multe licitaţii caştigate de Eurowindowul lui Petru Petraşcu sub acelaşi bicolor penelist (deocamdata!) care flutura pe holurile Primariei liberale a Timişoarei...

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.