Aici, postul de radio Vocea Puscariei... Urmeaza un comunicat important!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.12.2013 14:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In data de 17.12.2013, incepand cu ora 10, are loc, la Penitenciarul Timisoara, inaugurarea postului de radio cu circuit inchis – PS  7.
Infiintarea postului de radio vizeaza, pe de o parte, imbunatatirea activitatilor de informare la nivelul camerelor de detinere si a sectiilor penitenciarului si, pe de alta parte, imbogatirea nivelului de cunostinte a persoanelor private de libertate prin realizarea si difuzarea unor emisiuni radio din diferite domenii de interes: social, educational, cultural, sportiv, etc.
Astfel, scopul principal al studioului radio este acela de a crea un canal de comunicare cu persoanele private de libertate, avand ca obiectiv informarea, educarea si divertismentul.
Emisiunile se transmit zilnic, in intervalul orar 10 -12, respectiv 14 -16, activitatile din cadrul postului de radio fiind coordonate de catre personalul sectorului de Reintegrare Sociala.
Implicarea persoanelor private de libertate in acest proiect urmareste conservarea si imbunatatirea statutului psihosocial prin satisfacerea nevoilor de dezvoltare / educationale si reducerea efectelor negative ale detentiei asupra personalitatii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.