Ajutoare din Munster catre 17 familii din Semlacu Mic si 3 familii din Gataia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.09.2014 22:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Asociatia Civica Banat, impreuna cu Asociatia ARSENS, Primaria Gataia si Clubul Rotary din Timisoara au raspuns apelului facut de voluntarii din localitatea Munster, Germania, pentru a organiza un transport de ajutoare pentru sinistratii din Banat.

Exact in perioada in care partea de vest a Romaniei a fost lovita de furia apelor, locuitorii din Munster au avut de suferit aceleasi efecte ale furiei naturii.
Dand dovada de spirit de solidaritate, acestia au colectat si apoi au donat obiecte de mobilier si aparatura de uz casnic, atat pentru victimele inundatiilor din Germania, cat si pentru cele din Banat.

Duminica seara, un TIR cu ajutoare a plecat din Munster catre 17 familii din localitatile Semlacu Mic si 3 familii din Gataia.
Oamenii vor primi paturi, scaune, dulapuri, saltele, electrocasnice, filtre de cafea, fierbatoare de apa si vesela.

Membrii Asociatiei Civice Banat, ai Asociatiei ARSENS, ai Clubului Rotary Timisoara si personalul Primariei Gataia au organizat pentru marti, 30.09.2014, in jur de orei 17.00, descarcarea transportului si repartizarea donatiilor pentru cele 20 de familii care au nevoie de acestea.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.