Albastru de Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.03.2012 05:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Cu ocazia Zilei Internationale de constientizare a Autismului, Fundatia „Pentru Voi” va organiza duminica, 1 aprilie, la Timisoara, o serie de evenimente inedite, ca parte a actiunii Light It Up Blue, desfasurata la nivel global.

Se vor organiza doua flashmob-uri cu participarea a peste 200 de persoane, dintre care si 12 persoane cu dizabilitati intelectuale.
De la ora 19.30 se va organiza un mars al autismului in Piata Victoriei la care se pot alatura persoane imbracate in albastru, iar de la ora 20 se va ilumina in albastru cladirea Operei Romane, timp de doua ore.

Initiativa face parte dintr-o ampla actiune internationala care presupune iluminarea in albastru a unor cladiri importante, ajutand astfel la constientizarea problematicii autismului si a dificultatilor persoanelor cu TSA (Tulburari din Spectrul Autist). In serile de 1 si 2 aprilie, cladiri din intreaga lume – inclusiv Empire State Building din New York City, Turnul CN din Toronto, Canada, isi vor aprinde luminile albastre.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.