ALERTA. O BATRANA de 73 ani a DISPARUT fara urma chiar in ziua de CRACIUN. A plecat intr-o vizita...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.12.2017 09:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Secţia 8 poliţie rurala Oraviţa a fost sesizata, in data de 25.12.2017 dupa ora 15.00, despre faptul ca o persoana de sex feminin, in varsta de 73 de ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Surducu Mare, din data de 24.12.2017 şi nu a mai revenit.
Persoana disparuta a spus unei rude, la care locuia efectiv, ca merge in vizita la o persoana din localitate, fara a preciza numele acesteia.
Poliţiştii au desfaşurat verificari in zona Surducu Mare, precum şi la rudele femeii din localitaţile Lapuşnicu Mare, Oraviţa, Tirol şi Reşiţa, fara rezultat.
In data de 26.12.2017, au fost reluate cercetarile in zona localitaţii Surducu Mare, cu o echipa de aproximativ 40 de persoane, poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontiera, vanatori şi voluntari din localitate.
Semnalmentele persoanei cautate: inalţime 1,70 metri, greutate aproximativ 55-60 kilograme, constituţie slaba, par negru, ochi caprui, imbracata cu o fusta de culoare maro inchis, cizme negre, haina neagra cu blaniţa neagra la guler, lipsa denţiţie.
Persoanele care pot da relaţii sunt rugate sa sune la 112 sau la cea mai apropiata unitate de poliţie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.