Alimentarea cu apa si canalizarea se apropie de Aeroport

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.03.2014 15:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Aquatim a demarat de curand lucrari de extindere si de reabilitare a retelelor de alimentare cu apa si de canalizare pe urmatoarele strazi din Zona Modern, Timisoara: Calea Dorobantilor, Calea Lugojului (intre Calea Dorobantilor si sensul giratoriu spre Aeroport), Palmierilor si Matasarilor.
Aceste lucrari fac parte din cadrul proiectului cu finantare europeana „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis”.
Lucrarile vor fi executate pe tronsoane de lucru, circulatia rutiera va fi restrictionata in zonele afectate.
Se estimeaza ca toate lucrarile din zona se vor finaliza catre sfarsitul anului 2014.

Dupa reabilitarea retelelor subterane, in zona respectiva se va putea realiza amenajarea strazilor si a trotuarelor.
Pentru buna desfasurare a lucrarilor si evitarea unor incidente cetatenii sunt sfatuiti sa tina cont de urmatoarele recomandari: posesorii de autovehicule sa isi parcheze masinile pe strazile alaturate celor pe care se desfasoara lucrarile, iar pe strazile in lucru pietonii sa traverseze doar pe podetele special amenajate.
Proiectul „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis” este cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu. Valoarea totala a proiectului este de 509 635 639 lei (118 871 000 Euro) din care: 73,93% sunt fonduri nerambursabile, din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, 13,04% este asigurat de Aquatim SA, 11,30% de la bugetul de stat si 1,73% de la autoritatile locale (Consiliul Judetean Timis si Consiliul Local Timisoara).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.