In coltul galben: Nicooolae Rooobu. In coltul portocaliu: Aliiin Popoooviciiiu...

Scris de Titus Balan | Publicat in 04.10.2013 23:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In urma a ceea ce considera a fi masuri de ,,razbunare personala" luate impotriva familiei sale, replica parlamentarului PDL-ist Alin Popoviciu nu s-a lasat asteptata.
In opinia lui, anularea abuziva si unilaterala a contractului de inchiriere a unui spatiu din subsolul scolii generale nr. 30, folosit de foarte multi ani (poate 10 sau 12) de firma SC Aerobics si folosit ca sala de sport pentru toti cei interesati din cartier.
Aceasta sala de aerobic este condusa de d-na Popoviciu de cu multa vreme inainte ca se cunosca si sa se casatoreasca cu Alin Popoviciu. Inainte nu a deranjat pe nimeni.
De cand A. Popoviciu a cerut public detalii despre banii cheltuiti in delegatii straine de primarul Robu au inceput si sirul sicanelor, opineaza politicianul.
Dintotdeauna, chiria platita aici a fost mai mare decat la alte firme similare cu spatii inchiriate de la scoli, tocmai pentru a nu se ivi suspiciuni de favorizare, in ciuda faptului ca in urma unei hotarari de consiliu local din iulie 2012 care stabilea un tarif de 0.80 lei/m patrat de spatiu. SC Aerobics a platit ani de zile 2 euro pe metru patrat.
O noua reglementare apare in urma HCL 299 din 30 mai 2013, care prevede 1.98 euro pe metrul patrat de sala. Deci nici in acest caz nu a fost pagubit bugetul scolii.
Din banii adunati de scoala din chirie se acopereau cheltuielile de intretinere a bazinului de inot al scolii si salariul portarului. De remarcat ca singurul bazin scolar din oras are cheltuieli destul de mari.
Iar firma asigura locul de munca pentru 6 persoane angajate. In timpul diminetii, scoala putea beneficia fara restrictii de sala pentru ore de dans, karate, balet, judo sau se organizau unele petreceri aniversare ale copiilor care nu aveau posibilitati financiare.
Orele de aerobic de dupa amiaza nu deranjau cu nimic programul elevilor de dimineata.
Un de grup peste 300 de beneficiare/abonate au semnat chiar o petitie pentru a-si putea continua orele de gimnastica in acest loc.
Potrivit lui Alin Popoviciu, firma sotiei sale nu are nici un fel de datorii la plata chiriei si arata acte in acest sens. Este un fals cand se spune ca nu s-a platit de cateva luni, asa cum sustine primarul Robu. Parlamentarul intelege lupta politica cu toate aspectele sale, uneori chiar destul de murdare. Dar sa te legi nemotivat de familia adversarului tau este nedemn.
,,Ma bat pana la capat cu oricine, dar nu implicam sotiile sau copiii in aceste treburi. Niciodata nu am facut referiri la sotia sau urmasii primarului”.
Ca dovada a abuzului pedelistul arata somatia vazuta pe internet, ca acasa nu a primit-o, ce se adreseaza ,,familiei Popoviciu", iar nu unei firme cu toate datele sale de indentificare legale.
Ba, mai mult, un act ce se vrea oficial, emanat de la Directia de comunicare al Primariei este semnat de ,,presedintele PNL Nicolae Robu", in calitate de politician, nu de un edil cum era normal, se mira Alin Popoviciu.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.