Alin Popoviciu: Timisoara a fost lovita crunt

Scris de Titus Balan | Publicat in 06.02.2014 16:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Deputatul democrat liberal Alin Popoviciu este intrigat si, in acelasi timp, tare suparat pe noile declaratii ce vin de la Bucuresti.
Potrivit acestora, nu vom avea mult doritul si atat de necesar spital regional.
El este de parere ca locuitorii orasului Timişoara nu ar trebui sa se complaca in ideea ca nu reprezinta nimic la centru, dar nici sa nu se astepte la mare lucru.
Pentru cele trei mari investitii in domeniul sanitar au fost preferate municiipiile Cluj, Iasi si Craiova. Cum este deja o practica obisnuita vestul tarii, oraşul de pe Bega a fost iarasi neglijat.
 „Timisoara a fost lovita crunt. Timisoara nu exista in ( lista celor) trei spitale regionale care se vor construi din fonduri europene in urmatorii sapte ani”...
Politicianul arata ca Timisoara a fost primul oras care a pus la dispozitia Ministerului Sanatatii zece hectare de teren, inca de acum patru ani, pe vremea cand Sanatatea era condusa de ministrul Cseke Attila.
Locul era pe undeva pe langa aerodromul utilitar.
Chiar si acum inca este al Ministerului, fara sa faca nimic cu acest teren.
,,Consiliul judetean a facut tot ceea ce tinea de studii, am fost primii care am depus toata documentatia necesara. Din nou am fost primii si din nou suntem lasati pe dinafara. Timisoara are mult mai multe atuuri decat celelalte orase. As vrea sa se mai gandeasca cei de la Ministerul Sanatatii, ca tot mai multi cetateni pleaca in strainatate sa se trateze. Si asta nu este nici normal, nici moral. Spitalul Regional trebuie sa fie prima data facut la Timisoara. Daca vrem un sistem de sanatate viabil in Romania, hai sa-i oprim pe romani si sa-i tratam aici ”, a declarat deputatul PDL de Timis, Alin Popoviciu.
Şi a adaugat: ,,Prima data cand il felicit pe domnul Ponta. In sfarsit nu ne mai minte''...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.