Allez Timisoara!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.09.2012 10:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, prefectul Eugen Dogariu şi subprefectul Liliana Oneţ au primit vizita unei delegaţii franceze, condusă de Ambasadorul Franţei în România, Philippe Gustin,care este la a doua vizită în Timişoara, de la preluarea funcţiei în urmă cu 7 luni.
Ambasadorul a fost însoţit de Dan Bedros, consulul onorific al Franţei la Timişoara, şi Thierry Sete, directorul Institutului Francez din Timişoara.
„Relaţiile dintre Franţa şi România sunt excelente şi datează de mult timp. S-au materializat şi în domeniul economic datorită prezenţei în România a întreprinderilor franceze care, în ciuda crizei economice nu au plecat de aici”, a precizat Philippe Gustin.
Pe lângă problema incluziunii sociale a cetăţenilor români de etnie romă, repatriaţi voluntar din Franţa, un alt subiect dezbătut a fost situaţia spaţiului în care îşi desfăşoară activitatea Institutul francez din Timişoara, clădire care se află în prezent în proces de retrocedare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.