Alt politist incoruptibil. La Buzias!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.11.2013 15:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A.) - Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Timis, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, cu sprijinul tehnic al Departamentului de Informatii si Protectie Interna (D.I.P.I.), l-au surprins in flagrant, vineri, 1 noiembrie a.c., pe B.P., in timp ce remitea unui agent de politie 2.700 lei, reprezentand o parte din suma promisa pentru a nu-i intocmi dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.
In cursul zilei de 31.10.2013, agent sef principal de politie B.M., din cadrul Politiei Oras Buzias - Formatiunea Rutiera, a depus un denunt la S.J.A. Timis, prin care sesiza faptul ca B.P. i-a promis o suma de bani, pentru a nu-i intocmi dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

In fapt, la data de 30.10.2013, lucratori din cadrul Politiei Oras Buzias l-au depistat in trafic pe B.P., conducand un autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.
In baza denuntului formulat, la data de 01.11.2013, ofiterii S.J.A. Timis, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, l-au surprins in flagrant pe B.P., in timp ce remitea politistului o parte din suma promisa, in cuantum de 2.700 lei, urmand a-i oferi o alta suma neprecizata, dupa rezolvarea favorabila a dosarului penal inregistrat.
In cauza, fata de B.P. a fost dispusa inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de dare de mita, fapta prev. si ped. de art. 255 C.pen., rap. la art. 7 alin. 2 din Legea nr. 78/2000.
Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Timis cu propunerea de arestare preventiva, instanta dispunand arestarea acestuia pentru o perioada de 30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.