Ambasadorul Frantei vine la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.05.2012 07:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În perioada 9 - 11 mai 2012, Philippe GUSTIN, Ambasadorul Frantei în România, va efectua o vizita la Timisoara.

In cursul diminetii de joi, 10 mai 2012, dupa ce va vizita doua puncte de trecere a frontierei de la Moravita, Philippe GUSTIN se va deplasa la parcela unde sunt înmormântati soldatii francezi din cadrul Cimitirului Eroilor din Timisoara pentru a aduce un omagiu soldatilor francezi cazuti în Primul Razboi Mondial.
In cursul dupa-amiezii, Ambasadorul Frantei va vizita Centrul de Tranzit de Urgenta din Timisoara si se va informa cu privire la un proiect de reinsertie finantat de catre Oficiul Francez pentru Imigrare si Integrare (OFII). Dupa o vizita la sediul Directiei regionale a Institutului francez din România, Philippe GUSTIN va participa la un dineu alaturi de personalitati culturale.
Aceasta vizita are deasemenea si o dimensiune economica deosebita, dat fiind ca Ambasadorul Frantei în România a dorit sa se întâlneasca si cu antreprenorii francezi prezenti în judetul Timis în cadrul unui dejun organizat de Clubul francez de afaceri si sa viziteze societatea franceza Vincent Industrie.
Cu ocazia acestei vizite oficiale de trei zile, ambasadorul francez va avea întrevederi cu Mircea BACALA, prefectul judetului Timis, cu Adam CRACIUNESCU, vice-presedintele Consiliului Judetean Timis, si cu Gheorghe CIUHANDU, primarul orasului Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.