Ambasadorul Germaniei a dat Zidul Berlinului la toata lumea

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.09.2012 19:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, prefectul şi subprefectul, Eugen Dogariu şi Liliana Oneţ, s-au întânit cu ambasadorul Germaniei în România, Andreas Von Mettenheim.

Ambasadorul german s-a declarat încântat de vizitele în Timişoara, pentru că aici întâlneşte oameni cu care-i face plăcere întotdeauna să dialogheze, faţă de alte zone ale ţării.
Unul dintre subiectele abordate cu reprezentanţii administraţiei locale a fost proiectul pilot de pregătire a tinerilor în cadrul unei şcoli profesionale din Timişoara, finanţat de către o societate comercială germană, ambasadorul precizând că se află în pregătire o modalitate de extindere a acestui proiect la nivelul întregului judeţ. Pregătirea profesională duală, utilizată în Germania, poate constitui un domeniu al colaborării dintre România şi Germania, ce poate fi extins cu succes, oferind forţă de muncă calificată şi înalt calificată mediului de afaceri.
Ambasadorul Andreas Von Mettenheim nu a venit cu mâna goală, ci şi cu un cadou pentru fiecare dintre oficialităţile timişorene.
Câte o bucată din Zidul Berlinului, ambalată nemţeşte. De fapt, o bucată este mult spus, dar, nu-i aşa, gestul contează. 

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.