Amenzi fara numar, fara numar...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.07.2014 09:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In perioada 21 – 24 iulie a.c., politistii rutieri au constatat 22 de infractiuni si aplicat 1164 de sanctiuni contraventionale, 253 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum si 324 pentru neutilizarea centurii de siguranta.
Au fost retinute in vederea suspendarii 34 de permise de conducere ale soferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor si vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depasire sau au depasit limitele legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum.
De asemenea, au fost retrase 31 de certificate de inmatriculare.
###
La data de 24 iulie a.c., intre orele 16 - 24, politistii Biroului Rutier Timisoara si cei de la ordine publica au desfasurat o actiune pe raza judetului Timis, pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere.
In urma activitatilor desfasurate, politistii au intocmit 7 dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unor motociclete/ mopede neinmatriculate si fara a poseda permis de conducere.
Totodata, politistii au aplicat 139 sanctiuni contraventionale in valoare de peste 25.000 de lei, 13 dintre acestea fiind aplicate conducatorilor de motociclete si mopede.
Au retinut in vederea suspendarii 3 permise de conducere pentru neacordarea prioritatii de trecere a pietonilor, depasirea limitelor legale de viteaza si au retras 8 certificate de inmatriculare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.