ANAF de TIMISOARA raporteaza. Pe luna APRILIE s-a depasit planul cu 11 %!... Traiasca PSD si cel mai iubit fiu al poporului. Care o fi ala!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.05.2017 13:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Direcţia Generala Regionala a Finanţelor Publice Timişoara a incasat, in luna aprilie a anului 2017, la  Bugetul General Consolidat, suma de 858 milioane lei, cu 9,4% mai mult decat in luna similara a anului  2016 şi cu 11% mai mult decat media lunara a trimestrului I al anului curent.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de catre Administraţiile finanţelor publice din judeţele Arad,  Timiş şi Caraş-Severin.
Urmare acţiunilor de executare silita (popriri bancare, popriri la terţi, sechestre bunuri mobile şi  imobile), in primele 4 luni ale anului 2017, s-au incasat la Bugetul General Consolidat peste 91  milioane lei.
In luna aprilie s-au incasat 27 milioane lei, cu 11% mai mult decat media trimestrului I al anului in curs.

Structurile de inspecţie fiscala din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara  au efectuat, in primele 4 luni ale anului 2017, un numar de 853 acţiuni, in urma carora au fost  stabilite obligaţii fiscale suplimentare totale in valoare de 329 milioane lei, din care 322 milioane  lei la persoane juridice şi 7 milioane lei la persoane fizice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.