Analize gratuite la plamani

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.02.2012 13:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - In perioada 20-25 februarie 2012, în ambulatoriul de pneumoftiziologie al Spitalului Victor Babeş din Timişoara, va avea loc "Săptămâna spirometriei".

Evenimentul este destinat persoanelor care suferă de boli cronice pulmonare, fumătorii cronici, sau persoanele suspecte de o boală cronică pulmonară. Aceştia pot beneficia de spirometrie şi evaluarea funcţiei pulmonare în mod gratuit, în săptămâna 20-25 februarie.

Singura condiţie este să se prezinte în ambulatoriul de la Spitalul Victor Babeş între orele 8.30-19 cu un bilet de trimitere simplu de la medicul de familie.
Persoanele depistate cu modificări ai parametrilor funcţionali, vor fi apoi dispensarizate şi li se va recomanda tratament de specialiatate.
Spitalul Victor Babeş este în administrarea Primăriei Municipiului Timişoara. Anul trecut, printr-un proiect al Primăriei Municipiului Timişoara şi al Spitalului Victor Babeş, prin fonduri europene, ambulatoriul de pneumoftiziologie a fost modernizat şi echipat cu aparatură modernă.
Detalii despre Săptămâna spirometriei: dr. Musta Virgil, tel. 0745.619.765.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.