Andreea Hostinaru este o... picatura din ecoul vietii

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 11.01.2014 12:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Andreea Hoştinaru este artist plastic şi designer de interior şi a terminat facultatea de arte şi design in cadrul universitaţii Tibiscus.
A venit pe lume in primavara anulului 1985, s-a nascut şi a crescut in Timişoara.
A participat la numeroase cursuri de creaţie publicitara cu artişti straini, de unde a invaţat sa vada şi sa inţeleaga lucrurile şi dintr-o alta perspectiva decat cea cu care a fost indoctrinata in ţara natala.
Andreea cauta armonia şi frumuseţea in tot ceea ce inseamna arta, de la fotografie la pictura şi sculptura inca din cadrul liceului de arhitectura Ion Mincu, unde a devenit conştienta de nevoia de armonie arhitecturala.

Şi daca s-a nascut intr-o primavara, tot intr-o primavara, dar cea a anului 2014, Andreea Hoştinaru va debuta editorial cu o carte intitulata ”Picatura din ecoul vieţii”.
”Daca ar trebui sa dam un nume vieţii, cu toţii ne-am bloca in conceptul de abundenţa. Aceasta lume este saraca doar in ochii ignorantului. In momentul in care sufletul, prin procesul de meditaţie asupra vieţii, a mediului inconjurator, ajunge dintr-o forma lipsita de echilibru la una etica şi echilibrata, echivaleaza descoperirile lui din analiza vieţii” - spune Andreea Hoştinaru in ”Picatura din ecoul vieţii”.
Cele 9 capitole ale ”Picaturii” sunt dedicate unor teme precum Atenţia acordata spiritului naturii mi-a dezvoltat in timp nivelul de percepţie de la ignorant la inţelegere, Pamantul este uns cu un untdelemn numit emoţie, Iubirea - un potop de conştiinţa, Senitatatea este busola ce te indreapta spre zenit, Materia - aburi de cenuşa, pana la Conştiinţa - ghirlanda pe suflet, Ordinea şi raţiunea, Liniştea, armonia şi muzica, Simbolurile - manual de conştientizare.

”Picatura din ecoul vieţii” este, cu siguranţa, o carte care aparţine unui om frumos, pozitiv, care incearca sa patrunda pana dincolo de spoiala cotidiana a vieţii, de zgomotul şi de vanzoleala pe care le genereaza lacomia ca mod de viaţa.
Chiar daca nu-şi raspunde, filosofic, poetic sau divin, la intrebarea ”Cine sunt eu?”, Andreea Hoştinaru cauta raspunsuri. Ceea ce, pana la urma, este cel mai important intr-o viaţa de om, de cetaţean trecator al universului...

Intr-o societate bantuita de certitudini ale superficialitaţii, Andreea Hoştinaru este o... picatura din ecoul vieţii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.