Angajati de la Primarie suspecti de restituire ilegala

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.11.2013 11:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui  procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, audiaza cinci persoane, actuali si fosti angajati ai primariei, suspectati ca ar fi restituit ilegal unui proprietar o parte a unui imobil din Timisoara.
In cursul lunii octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale, cu avizul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au dispus inceperea urmaririi penale fata de cinci persoane, actuali si fosti angajati ai Primariei Timisoara, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu in forma calificata.
In fapt, in cursul anului 2004, suspectii, in calitate de membri ai comisiei de restituire a unui imobil din Timisoara, ar fi restituit si corpul B al cladirii respective, desi acesta nu fusese dobandit de proprietar printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care viza doar corpul A.
La aceasta ora, in vederea probarii activitatii infractionale, suspectii sunt audiati la sediul  Parchetului  de pe langa Curtea de Apel Timisoara.
Totodata, prin ordonanta procurorului, politistii vor aplica sechestru asigurator asupra mai multor bunuri mobile si imobile ale suspectilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.