Angajatii de la CJT si Primarie plang dupa Ostaficiuc si Ciuhandu!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.10.2014 17:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Este tot mai dificil pentru Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local din Timişoara sa mai ţina cont şi de cetaţenii pe care-i reprezinta.
Se fac şedinţe extraordinare de azi pe maine, de n-aud nici consilierii decat in ultimul moment ca trebuie sa participe, se arunca cu proiecte de hotarare la modul talmeş-balmeş semnate la colţuri de strada, la mica inţelegere, se uita sa se faca publice tot felul de referate şi anexe la proiectele de hotarare, tocmai ca sa nu mai ştie nimeni cine, ce şi cand, iar documentele anexate la proiectele de hotarare sunt tot mai prost intocmite, cu greşeli şi erori materiale, cum ar spune primarul Nicolae Robu. Chiar au ajuns sa se voteze proiecte de hotarare fara ca consilierii, scuzaţi cacofonia, sa fi citit macar odata conţinutul...

Şi astea sunt doar cateva dintre neregulile care aduc administraţia locala din Timişoara la limita legii.
Evident, nimeni nu-şi imagineaza ca toata aceasta harababura birocratica este in folosul cetaţeanului, fie el din Timişoara, fie din judeţul Timiş.
In tot acest malaxor informaţional, naşit şi hranit de luceferii administraţiei timişene, Titu Bojin şi Nicolae Robu, se ascunde nu neputinţa, ci interesele celor doua grupari organizate infracţionale pe care le reprezinta, adica PSD şi PNL.
S-a ajuns in aşa hal, incat mulţi angajaţi de la cele doua instituţii administrative timişene au devenit nostalgici chiar şi dupa Constantin Ostaficiuc, ca sa nu mai vorbesc de Gheorghe Ciuhandu.
Titu Bojin şi Nicolae Robu, sau daca doriţi viceversa, ca-i tot aia, nu reuşesc nici o clipa, de mai bine de doi ani, sa se ocupe exact de ceea ce trebuie cu adevarat.
Adica unul sa fie preşedinte de Consiliu Judeţean şi sa administreze judeţul Timiş, iar celalalt sa fie primar al municipiului şi sa administreze Timişoara.

Fiind şi guru local al sectei PSD, respectiv PNL, pentru Titu Bojin şi Nicolae Robu treaba cu administraţia este puţin mai complicata.
Pe de o parte, ca oameni de-ai politicii, duplicitatea este o calitate necesara supravieţuirii, dar ca oameni de-ai administraţiei duplicitatea trebuie sa fie şi inteligenta. Care nu-i prea da afara din casa pe nici unul.
In vreme ce unul mai mult muşca pe la spate decat latra, celalalt mai mult latra decat muşca...
Dar amandoi sunt şmecheri de şi cu partid...

P.S. Consiliul Local al municipiului Timisoara a fost convocat in şedinţa extraordinara in data de 23.10.2014, de la ora 15. Cam nici cu 24 de ore inainte. Citeşte ce e pe ordinea de zi. Aşa, ca idee. Ca mai vine Nicolae Robu cu o spinare de suplimentare...

Documente atasate

Unele documente sunt in format PDF si pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.