Angajatori de TOP Timisoara, cel mai mare eveniment de cariera din Banat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.03.2017 09:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

45% dintre companiile care participa la Angajatori de TOP Timişoara au oportunitaţi de cariera part-time sau program flexibil de munca.

Pe 17-18 martie, la Centrul Regional de Afaceri, are loc Angajatori de TOP Timisoara, cel mai mare eveniment de cariera din Banat. Ediţia cu numarul 10 a targului de cariera din Timisoara va reuni 80 de companii si 3000 de oportunitati de cariera.

In plus, peste 20 de manageri şi specialişti din companii vor impartaşi din experienţa lor in cele peste 25 de workshopuri şi conferinţe care vor avea loc in cadrul evenimentului. Aici, vizitatorii pot afla care sunt ultimele noutaţi din tehnologie, din domenii precum Software Development, Cloud Computing, Embedded Software, IT Support, Telecomunicatii şi Consultanta IT, şi se pot pregati pentru procesul de angajare participand la workshopurile de dezvoltare personala şi profesionala.
Cateva dintre companiile care vor susţine workshopuri si conferinte in cadrul Angajatori de TOP Timişoara sunt: Nokia (tema: Be SMART with NOKIA IoT) , VALEO LIGHTING INJECTION (tema: Lean Manufacturing - Standardization - 5S), Continental (tema: Multi Core Software Architecture for Engine Management Systems), Coca-Cola HBC Romania (tema: Smart Career moves: Technical Traineeship @Coca-Cola), Microsoft (tema: 365 Career at Microsoft), ACI Worldwide (tema: Designing fraud detection systems for tomorrow), ZTE Services Romania (tema: Importance of a team), Flex (tema: Mobile CyberSecurity in connected Medical Devices), BeeSpeed (tema: Embedded Software Development Process using Arduino).
Participarea la workshopuri si conferinte este gratuita, iar programul şi detalii despre sesiuni pot fi gasite aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/conferinte_seminarii

Cele 80 de companii care participa la Angajatori de TOP Timişoara au deschise 3000 de oportunitati de cariera pentru cei care sunt in cautarea unui job. Peste 90% dintre companii au joburi full-time, insa aproape jumatate dintre angajatorii prezenţi au şi oportunitaţi de cariera pentru cei care işi doresc un program de lucru flexibil (45%), joburi part-time (45%), joburi pe o perioada determinata (53%) sau joburi care nu presupun deplasarea la birou (work from home, 11%). In plus, 47% dintre companiile prezente ofera poziţii care presupun traininguri de pregatire la nivel internaţional, 26% ofera relocare pe alte proiecte in alte ţari unde compania are sedii şi 18% dintre companii vor avea deschise poziţii la nivel internaţional.
Cei care sunt in cautarea unui job se pot inscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara si pot participa la eveniment in baza CV-ului tip Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.