ANL-euri, tarife si alte chestii sportive la Consiliul Judetean Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.09.2015 19:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 30 septembrie 2015, ora 10.00, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ situat in Timisoara, B-dul Revolutiei din 1989, nr. 17, cu urmatoarea ordine de zi:
#Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 5/28.01.2015 privind aprobarea darii in folosinta gratuita a unui teren catre Agentia Nationala pentru Locuinte in vederea construirii unor unitati locative.
#Proiect de hotarare privind propunerea aprobarii darii in folosinta gratuita a unui spatiu din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta “Pius Branzeu” Timisoara catre Agentia Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.
#Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a Regulamentului de Organizare si Functionare a Sistemului de Parcare cu Plata din Timisoara, strada Sfantul Ioan, nr. 3.
#Proiect de hotarare privind propunerea aprobarii efectuarii studiului de oportunitate si a raportului de evaluare pentru crearea unui punct muzeal in localitatea Cornesti, DN 69, km 18, comuna Ortisoara, Judetul Timis.
#Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
#Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
#Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Normativului privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
#Proiect de hotarare privind completarea Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 243/2014 de aprobare a tarifelor pentru unele servicii de interes judetean.
#Proiect de hotarare privind modificarea unor contracte de concesiune incheiate de catre Consiliul Judeţean Timiş cu societaţi care işi desfaşoara activitatea in Parcul Industrial şi Tehnologic Timişoara.
#Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a indicatorilor tehnico-economici aferenti Documentatiilor de Avizare pentru Lucrari de Interventii pentru unele drumuri judetene.
#Proiect de hotarare privind propunerea de modificare si completare a Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 53/2015 privind finantarea unor structuri sportive pe anul 2015.
#Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii  Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 54/2015 pentru aprobarea “Agendei principalelor manifestari cultural-artistice si sportive” pentru anul 2015.
#Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii Protocolului de colaborare intre Consilul Judetean Timis si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura privind gestiunea Registrului Agricol in format electronic.
#Proiect de hotarare privind privind aprobarea incheierii Protocolului de colaborare intre Consilul Judetean Timis si Directia de Evidenta a Persoanei si Administrarea Bazelor de Date pe linia furnizarii de date din Registrul National de Evidenta a Populatiei.
#Proiect de hotarare privind propunerea de revocare si desemnare a unui membru al Comisiei speciale stabilite prin Hotararea Consiliului Judetean Timis nr.15/30.01.2013, constituita in vederea analizarii situatiei contractelor incheiate cu beneficiarii din cadrul Bastionului „Theresia” Timisoara si Parcului Industrial si Tehnologic Timisoara.
#Proiect de hotarare privnd revocarea si desemnarea reprezentantului Judetului Timis in Consiliul de Administratie al Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara.
#Proiect de hotarare privnd numirea unui reprezentant al Judetului Timis in Consiliul de Administratie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva ”Constantin Paunescu” Recas.
#Intrebari.  Interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.