Anticoruptia de elita a Timisului a constatat in flagrant 29 de fapte. In 8 ani!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.05.2013 16:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerul Afacerilor Interne sărbătoreşte, pe 30 mai, opt ani de la înfiinţarea sa, ca structură de poliţie judiciară, specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului ministerului.
Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Timiş  şi poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş au efectuat activităţi de informare şi promovare a liniei verde anticorupţie 0800.806.806, în rândul cetăţenilor, ocazie cu care au fost împărţite materiale promoţionale cu mesaje anticorupţie.
Prin toate acţiunile sale, Direcţia Generală Anticorupţie - se spune - promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al M.A.I.
Serviciul Judeţean Anticorupţie Timiş vine, în continuare, în sprijinul persoanelor care doresc să formuleze sesizări privitoare la săvârşirea unor fapte de corupţie de către funcţionarii Ministerului Afacerilor Interne.
Astfel, se poate apela la e-mail cu adresa timis.dga@mai.gov.ro, la numărul de telefon 0256.220330, ori la audienţe, la biroul serviciului din cadrul clădirii administrative a Instituţiei Prefectului Timiş, situată în Timişoara B-dul. Revoluţiei 1989 nr. 17A sau în fiecare zi de miercuri a săptămânii, între orele 12-15, sau la sediul serviciului din Timişoara, B-dul Take Ionescu, nr. 44-46, judeţul Timiş.
Dacă nu reuşiţi aşa, atunci folosiţi petiţii scrise, expediate prin poştă pe adresa serviciului, Timişoara, Bd.  Take Ionescu, nr. 44-46, jud. Timiş.
Serviciul Judeţean Anticorupţie Timiş desfăşoară activităţi pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului structurilor Ministerului Afacerilor Interne.
De la data înfiinţării şi până în prezent, în judeţul Timiş au fost înregistrate 429 dosare penale, în care au fost cercetate un 862 de persoane, au fost emise de către unităţile de parchet competente 48 de rechizitorii, prin care au fost puse sub inculpare şi trimise în judecată 97 persoane, dintre care 46 în stare de arest preventiv şi au fost constatate în flagrant 29 fapte de corupţie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.