Anticoruptie la Hateg

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.03.2012 14:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Haţeg - Ieri, 21.03.2012, ca urmare a unui flagrant organizat împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Biroul Judeţean Anticorupţie Hunedoara, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a pus în mişcare acţiunea penală şi a dispus reţinerea pentru 24 de orefaţă de un cetăţean pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, faptă prev. şi ped. de art. 257 C.p.

În fapt, la data de 15.03.2012, la Biroul Judeţean Anticorupţie Hunedoara a fost înregistrat denunţul cetăţeanului C.G referitor la săvârşirea de către P.T., domiciliat în mun. Petroşani, a infracţiunii de trafic de influenţă. Astfel, în anul 2011, denunţătorul a fost condamnat definitiv pentru o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost anulat. În luna ianuarie 2012, P.T. i-a promis că, în schimbul sumei de 1.000 euro, îi va obţine permisul de conducere fără a se prezenta la susţinerea exemenului, prevalându-se de influenţa pe care o are asupra unui lucrător din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara. Ulterior, denunţătorul i-a dat, în mai multe tranşe, suma totală de 4.300 lei.

La data de 22.03.2012, pe raza oraşului Haţeg, jud. Hunedoara, lucrătorii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Biroul Judeţean Anticorupţie Hunedoara, împreună cu procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, l-au prins în flagrant pe P.T., după ce a primit de la denunţător 500 lei, reprezentând ultima tranşă din suma solicitată pentru a-i obţine permisul de conducere.

În momentul realizării flagrantului, în autoturismul folosit de inculpat s-au găsit banii primiţi şi alte documente solicitate denunţătorului în vederea obţinerii permisului de conducere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.