APS Sales Academy isi deschide portile pentru tinerii timisoreni

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.03.2012 12:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In urma impactului pozitiv pe care l-a avut proiectul Sales Academy la Cluj, compania Active Power Solutions – partenerul de top Vodafone pe segmentul business lanseaza urmatoarea editie a proiectului la Timisoara, editie sustinuta de organizatia de tineri ASSEUT.

Tinerii timisoreni vor avea posibilitatea să inveţe practic ce inseamna business-ul real din Romania prin traininguri, workshopuri şi experienţă practică alaturi de echipa de vânzări APS. Sales Academy este un proiect complex care îşi propune să fie pista de lansare a tinerilor ce isi doresc o cariera in vanzari. Este locul unde viitorii consultanţi şi manageri de vânzări îşi încep cariera profesională. “Am invatat cum sa-mi controlez comportamentul in functie de oameni, deci sa am relatii mai bune si castiguri mai mari” - spune Catalin Grigore - participant APS Sales Academy Cluj, ulterior Business Consultant Vodafone.

Proiectul Sales Academy se adreseaza in special studentilor in anii terminali si proaspat absolventilor. Timp de 4 săptamani participantii vor trece printr-un proces de invatare activ ce cuprinde 3 etape: traininguri si workshopuri de vanzari, aprofundarea vanzarii in domeniul telecom, iar in final experienta practica alaturi de consultantii de vanzari APS. La sfarsitul acestor etape, participantilor care vor dovedi ca sunt dornici sa isi inceapa cariera in vanzari li se va oferi oportunitatea de a se alatura echipei vanzari a companiei Active Power Solutions.

Pentru sansa de a fi selectati intre cei 12 participanti, cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa-si trimita CV-ul la adresa cariere@aps.ro cu subiectul „Sales Academy” pana la data de 17 aprilie. Pentru a fi incurajati, tinerilor nu li se cere sa aiba experienta practica, aceasta o vor dobandi zi de zi alaturi de APS.

Proiectul este finantat in procent de 90% de catre Active Power Solutions, iar costul de participare este de 59 euro. Atentie, cei care vor dovedi ca au talentul necesar, vor fi invitati in echipa APS si vor fi premiati prin returnarea banilor dati la inceputul programului. Mai multe informatii despre proiect gasiti la adresa http://salesacademy.aps.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.