ARAD, o GAZDA cu o INFRASTRUCTURA mai UTILA si mai PRIETENOASA decat TIMISOARA pentru OAMENII de AFACERI!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.06.2017 09:03 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

ADR Vest organizeaza un nou eveniment de brokeraj internaţional in Regiunea Vest, primul care se adreseaza companiilor din industria prelucratoare de materiale plastice, cauciuc şi materiale compozite.
Miercuri, 21 iunie 2017, va avea loc primul eveniment de brokeraj (intalniri bilaterale) internaţional din Regiunea Vest dedicat companiilor active in cadrul industriei prelucratoare de materiale plastic, cauciuc şi materiale compozite.

Agenţia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest), alaturi de Asociaţia Tehimpuls-Centru Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic organizeaza acest eveniment la Expo Arad din municipiul Arad, intre orele 14:30 şi 17:00.  
Evenimentul de brokeraj este parte componenta a targului Demo Plast Vest organizat de Tehnic Media – editor al publicaţiei Tehnica şi Tehnologie. Companii din Ungaria, Serbia, Slovacia, precum şi din ţara noastra şi-au anunţat prezenţa in cadrul acestuia.

Evenimentul de brokeraj consta in participarea la intalniri bilaterale intre firme - intalniri agreate de ambii parteneri de discuţii -   cu ocazia carora firmele pot evalua posibilitaţile de colaborare imediata şi işi pot face o imagine asupra ofertei in domeniu.
Acestea se vor desfaşura pe parcursul a 7 runde a cate 20 de minute fiecare.
Astfel, fiecare firma participanta va putea stabili 7 intalniri cu firme cu care sunt interesate sa colaboreze sau de a caror activitate sunt interesate.

Participarea in cadrul evenimentului de brokeraj, precum şi in cadrul targului, este gratuita.
Inscrierea se face prin inregistrarea participarii in doua etape:
1. In calitate de vizitator, pe pagina dedicata targului, pe demoplast.ro.
2. In calitate de participant la evenimentul de brokeraj, pe pagina web b2match.eu.
Dupa inscrierea la evenimentul de brokeraj, firmele vor trebui sa işi creeze un profil care sa conţina obligatoriu cererea şi/sau oferta pe care o vor promova catre ceilalti participanţi, denumite pe site "cooperation profiles".
 
Pana marţi, 20 iunie 2017, ora 14:00, companiile interesate se vor putea inregistra pentru participarea in cadrul evenimentului de brokeraj şi işi vor putea programa intalniri cu alte firme participante.
***
Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest şi Asociaţia Tehimpuls-Centru Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) – reţea europeana prezenta in peste 60 de ţari, al carei scop este acela de a sprijini intreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) in dezvoltarea potenţialului inovativ şi de afaceri pentru creşterea competitivitaţii şi dezvoltare inteligenta şi durabila. ADR Vest este partener al reţelei EEN incepand din 1 ianuarie 2015.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.