Artistul fara televizor, abonament CATV, cont bancar, masina sau WI-FI

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.05.2014 18:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - 2014 consemneaza a 20-a expozitie personala Sorin Nicodim in spatiul elevat al Calpe Gallery din Bastionul Theresia.
„Oglindiri”, tema expozitiei, propune pictura si pastel in stilul Nicodim, o intalnire fascinanta intre materialitate si spirit.
Vernisajul se va derula marti seara, 27 mai 2014, de la ora 19.00, beneficiaza de prezenta criticului de arta Ileana Pintilie, alaturi de Calin Petcana in calitate de gazda, de numerosi invitati si de public.

Sorin Nicodim este mai mult decat un artist plastic.
„Arta nu este o intamplare. Arta este o stare, o traire, o cautare permanenta. O descoperire continua. Arta este o bucurie” - spune Sorin Nicodim, un boem care apreciaza lucrurile simple, departe de consumerismul zilelor noastre, fara televizor, abonament CATV, fara cont bancar, masina sau WI-FI.

2013 a fost un „an Nicodim”, artistul fiind apreciat national si international pentru creatia sa cu premiul Uniunii Artistilor Plastici din Romania la Bienala internationala de pictura, grafica si sculptura ”Meeting Point” Arad 2013 si cu Marele Premiu la Bienala Nationala de Arta Plastica ”Lascar Vorel” din Piatra Neamt.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.