Atac cu cocktail Molotov la un salon de infrumusetare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.10.2013 11:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii de investigatii criminale efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere, in vederea identificarii si tragerii la raspundere penala a unei persoane ar fi aruncat o sticla cu produs inflamabil in fereastra unui salon de infrumusetare, situat pe raza municipiului Timisoara.
La data de 29 octombrie a.c., in jurul orei 22.35, politistii Sectiei 2 Timisoara au fost sesizati de catre D. Robert cu privire la faptul ca pe strada Cozia, din municipiu, o persoana necunoscuta ar fi aruncat o sticla cu produs inflamabil in directia unui salon de infrumusetare.
La fata locului s-au deplasat si politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Timisoara, care au stabilit ca, desi geamul uneia dintre ferestre a fost spart, sticla a cazut in exteriorul cladirii, fiind afectate doar rama geamului termopan si o parte din peretele exterior.
La momentul respectiv, administratorul salonului nu s-a deplasat la fata locului, urmand ca in cursul zilei de azi sa se prezinte la sediul politiei pentru a depune reclamatie.
Cercetarile vor fi continuate de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere, in vederea identificarii si tragerii la raspundere penala a autorului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.