Atelier cultural in limbajul mimico-gestual

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.10.2014 18:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Asociaţia Naţionala a Interpreţilor Autorizaţi in Limbaj Mimico – Gestual (ANIALMG) organizeaza cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Cluj – Napoca, „Ateliere culturale in limbaj mimico – gestual in societate" care se vor desfaşura in cinci locaţii: Cluj Napoca, Bucureşti, Craiova, Iaşi si Timişoara.
In cadrul acestor ateliere, vor fi instruiţi peste 100 tineri si persoane interesate de aceste ateliere astfel incat la finalul acestui proiect sa fie capabili sa recunoasca elementele specifice culturii persoanelor cu deficienţe de auz, sa comunice in Limbaj Mimico – Gestual la nivel de iniţiere şi sa se implice in diverse activitaţi in sprijinul persoanelor cu deficienţe de auz.
Scopul atelierelor culturale este de a informa şi familiariza tineri interesaţi despre cultura persoanelor cu deficienţe de auz, Limbajul Mimico – Gestual cu metode de practica, diverse abordari care creeaza un mediu de comunicare şi invaţare adaptat nevoilor persoanelor cu deficiente de auz.
Acestea vor avea un impact mare asupra tinerilor interesaţi de acest domeniu prin conştientizarea, informarea şi sensibilizarea societaţii despre nevoile persoanelor cu deficienţe de auz, cultura acestora si Limbajul Mimico – Gestual.
Cu ocazia asta vor fi expuse lucrarile de arta ale artistei surde Munteanu Cristina.
Atelierul cultural din Timişoara se va ţine in 16 octombrie, joi, la ora 16.00, la Casa Tineretului pe str. Arieş nr 19.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.