Atentie la bancomate!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.04.2012 08:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii au fost sesizati la data de 12 aprilie 2012 cu privire la faptul ca o persoana a incercat sa retraga o suma de bani de la un bancomat din bulevardul Revolutiei din Timisoara, dar banii nu au iesit fiind necesar sa forteze fanta de eliberare a numerarului.
In cursul diminetii, politistii Sectiei 1 au fost sesizati despre faptul ca in seara zilei de 10 aprilie 2012, un barbat a mers la un bancomat situat in bulevardul Revolutiei din municipiu, cu intentia de a retrage o suma de bani. Dupa efectuarea tranzactiei, banii nu au iesit prin fanta, iar acesta a fortat acest dispozitiv si a observat o banda metalica care retinea banii.
Barbatul a reusit sa retraga suma de bani, iar banda respectiva a inmanat-o portarului cladirii unde este amplasat bancomatul, care nu a anuntat nici unitatea bancara, nici politia.
Desi nu a mai fost semnalat nici un astfel de caz, se adresează recomandarea ca toate persoanele care au trecut printr-o situatie similara sa anunte de indata organele de politie, iar pe viitor sa verifice daca bancomatul prezinte aspecte neobisnuite (zgarieturi sau urme de banda adeziva), in mod special tastatura sau partea din dreapta unde este montata fanta de introducere a cardului sau de retragere a numerarului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.