Atentie, soferi: Ancheta de circulatie pe drumurile din judetul Timis!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.06.2015 11:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Compania Naţionala de Autostrazi şi Drumuri Naţionale din Romania informeaza utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din Romania ca in zilele de 10, 17, 24 iunie şi 19 august 2015 va fi organizat un studiu de circulaţie numit "Ancheta de circulaţie origine - destinaţie".

Studiul constituie baza de date statistice pentru determinarea curenţilor de trafic in scopul orientarii investiţiilor, alocarea bugetelor şi ajustarea strategiilor de dezvoltare.
Acţiunea se va desfaşura in puncte determinate prin metode statistice, pe intreaga reţea de drumuri naţionale din Romania.
In aceste puncte vor fi echipe de recenzori şi agenţi de circulaţie care vor invita conducatorii de vehicule pe o banda de rezerva (acostament sau banda I-a) şi le vor adresa un set de intrebari, care vor consta in: originea plecarii in cursa (ex.: Bucureşti, Zalau); destinaţia cursei (ex.: Suceava, Budapesta);  ruta (ex.: Bucureşti - Piteşti - Sibiu - Deva - Arad - Nadlac); scopul calatoriei (ex.: turistic, afaceri, naveta, alte scopuri); pentru vehicule de transport  marfa: felul marfii; pentru vehicule de pasageri: numarul de pasageri.
 
Nu vor fi inregistrate datele referitoare la numarul de inmatriculare al vehiculului, numele conducatorului auto sau alte date de inmatriculare - identificare.
Intrebarile vizeaza direcţiile de deplasare, scopul deplasarii, natura transportului, informaţiile solicitate fiind complet anonime.
Recenzorii vor purta ecusoane şi vor consemna raspunsurile pe formulare tiparite. Fiind vorba despre o acţiune de interes public, CNADNR SA roaga conducatorii de vehicule sa colaboreze cu recenzorii astfel incat ancheta sa se desfaşoare in condiţii optime şi intr-un timp cat mai redus.

Pe raza DRDP Timisoara, ancheta de circulatie din data de 10 iunie va avea loc in punctele de trecere a frontierelor de la Nadlac, Varsand, Turnu, Naidas, Cenad, Moravita si Jimbolia, precum si pe centura municipiului Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.