Atentie, soferi! Politia rutiera s-a mutat pe Take Ionescu

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.12.2012 19:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţia Rutieră Timiş s-a mutat într-un sediu nou, împărţind de acum aceeaşi clădire cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, pe bulevardul Take Ionescu.
Avantajele noului sediu sunt, în afară de faptul că Serviciul Român de Informaţii a ajuns pe Calea Lipovei (la aer mai puţin poluat, cu iarbă verde şi umbră de copaci), o mai mare operativitate în relaţia cu IPJ (deci şi economie de carburant), nu se mai plăteşte chirie ca la sediul de pe bulevardul Circumvalaţiunii (deci ... amenzi mai puţine?), dar şi o masă caldă la popota din curtea interioară şi, bineînţeles, o socializare mult îmbunătăţită, nu numai pe facebook, ci şi pe holurile mult mai primitoare şi comune.
Comisarul-şef Marcel Crăciunescu crede că şi şoferii, care vor plăti amenzile şi vor încerca să-şi rezolve probleme rutiere, vor fi mai încântaţi de noua locaţie, mult mai centrală decât cealaltă, unde compartimentele Serviciului Rutier Timiş ocupă trei etaje, plus un birou ăn complexul comercial de peste drum.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.