Au venit bibanii!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.07.2014 14:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Sase absolventi ai promotiei 2014 a Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti vor fi initiati in tainele... meseriei de catre specialisti din cadrul I.P.J. Timis.
Incepand din 28 iulie, tinerii politisti au fost incadrati in formatiunile de investigatii criminale, politie rutiera, ordine publica si criminalistica, unde isi vor putea pune in valoare cunostintele acumulate pe durata studiilor.
###
Pe de alta parte, 23 de ofiteri, absolventi ai Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, promotia 2014, s-au prezentat la sediul Inspectoratului Teritorial Politiei de Frontiera Timisoara, urmand sa fie repartizati la locurile de munca.
Timp de cinci zile, noii ofiteri de politie de frontiera vor parcurge mai multe activitati pregatitoare, cu prilejul carora vor lua primul contact cu rigorile si specificul muncii pe care si-au ales-o ca profesie.   
Din data de 4.08.2014, tinerii ofiteri de politie de frontiera se vor prezenta la structurile subordonate Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, unde au fost repartizati si vor fi planificati sa execute, alaturi de politisti de frontiera cu experienta, misiuni specifice de supraveghere a frontierei de stat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.